Hjem / Andre produkter / Kontrol- og testudstyr

Kontrol- og testudstyr

BEVIs kontrol- og testudstyr til vandkraft og industribrug kan bygges op af alt fra forskellige operatørpaneler, billedopbygning og trendvisningsprogrammer med styring og alarm via web, GSM, 3G, GPRS eller ADSL.

Avanceret kontroludstyr til vandkraft

BEVIs pålidelige styring til fuldautomatisk drift af vandkraftværker er designet efter vores kunders ønsker.

De kan bygges op af alt fra forskellige operatørpaneler, billedopbygning og trendvisere med styring, styring og alarm via web, GSM, 3G, GPRS eller ADSL, til at inkludere avanceret og præcis niveaustyring til damme. Vi leverer også med lav- eller højspændingsanlæg. Funktionen er at styre og styre vandkraftværket automatisk hver dag året rundt og få en optimal drift. Med BEVIs styreudstyr er det nemt at starte, stoppe og få overblik over driften og eventuel nedetid i sit kraftværk.

Styreskabet er bygget til at være i drift i mange år med komponenter, der er konventionelle af høj kvalitet og fås som reservedele eller kan udskiftes med en tilsvarende enhed selv om 20 år.

Guards and controls are included in the monitoring system so that downtime periods are as few and short as possible. Alarm texts on the operator panel tells the reason behind the shutdown.

Testudstyr til industrien

BEVI udvikler og konstruerer også komplet testudstyr til forskellige industriapplikationer. Disse løsninger er helt kundeunikke og udvikles i tæt samarbejde med kunden.

Har du brug for et specielt produkt eller en tilpasset løsning?

BEVI vidensbank

BEVIs vidensbank indsamler information om vores ekspertiseområder, elektriske drev og elproduktion.

Udforske

Kontakt Danmark

BEVI A/S
Office/Administration:
Herstedvang 10 2.tv, DK-2620 Albertslund

Warehouse/pick up address:
Herstedvang 10. Lager6, DK-2620 Albertslund

Tel | +45 39 67 36 05
Mail | info@bevi.dk