Savværk og træindustri

Savværk og træindustri stiller store krav til det anvendte udstyr. Efter lang erfaring ved vi hvad der kræves i de forskellige applikationer i branchen.

BEVI tilbyder både service af eksisterende udstyr såvel som nysalg til både savværker og producenter af udstyr som trætørrere og savværker.

For eksempel kræver en ujævn belastning i høvlemaskiner en robust løsning til elektriske motorer, transmissioner og andet drivudstyr.

I træ tørrere er den største udfordring den meget høje omgivelsestemperatur og høj luftfugtighed. Efter lang tids samarbejde med savværker i de svenske regioner Småland og Norrland, har vi udviklet en specielt tilpasset trætørrermotor med høj effektivitet. Motoren er designet og produceret til at kunne imødekomme de hårde krav, der stilles til disse applikationer med meget høje omgivelsestemperaturer og høj luftfugtighed samt stærke radiale og aksiale kræfter på motorakslen.

”Efter seks år med BEVI som leverandør og over 500 trætørringsmotorer installeret ser vi en øget tilgængelighed i vores produktionsenheder, og vores omkostninger til vedligeholdelse og reservedele er faldet.”
SCA Timber, Sverige