18-01-2021

Besøg BEVI på Danmarks virtuelle pavillon under SMM DIGITAL 2021

Den førende internationale maritime udstilling SMM er rent digital i år. Danish Export - Marine vil være der for at tilbyde dig muligheden for at møde BEVI og andre førende leverandører på Virtual Pavilion of Denmark.

sm20_rgb_72dpi_pur.jpgMere end 35 virksomheder er klar til at møde dig online og tale med dig om de udfordringer, branchen står over for. Leverandørerne har mange års erfaring i samarbejde med rederier og skibsværfter for at udvikle nye løsninger, der kan reducere omkostningerne, øge sikkerheden og støtte overgangen til en mere bæredygtig industri.

Oplev Danmarks virtuelle pavillon

At deltage i Virtual Pavilion of Denmark giver dig mulighed for at 'gå' rundt i det virtuelle rum og mødes og interagere med de danske maritime leverandører, herunder BEVIs danske firma BEVI A/S.

Du vil være i stand til:

  • Deltag i online konferencer.
  • Foretag videoopkald med de danske leverandører.
  • Live chat med de danske leverandører.
  • Live (privat) chat og netværk med andre deltagere.
  • Besøg firmastands og deres online præsentationer og lær at vide, hvilke nye produkter, løsninger og tjenester den danske maritime industri tilbyder.
  • Deltag i konkurrencen for at vinde et Maersk Tripple E Lego-skib under live-begivenheden.

Pavillonen løber sammen med SMM DIGITAL 2021 og er live med konferencer, chats og videoopkald. Danmarks virtuelle pavillon er åben for alle og kan tilgås gratis fra 2. februar. Efter begivenheden har du adgang til pavillonen og materiale fra begivenheden i 30 dage.

Vi ser frem til at se dig online.  Tina Jørgensen og Stefan Kristensen hos BEVI A/S vil være der for at tage godt imod dig.

> Gratis tilmeldning

> Find mere information  på Danish Exports hjemmeside