14-11-2019

Ny administrerende direktør for BEVI-gruppen

Mathias Nilsson er udnævnt til ny administrerende direktør for BEVI Group med hovedkvarter i Blomstermåla, Sverige. Han erstatter Søren Ljunglöf, som har besluttet at gå på pension i sin industrielle karriere i slutningen af 2019.

Mathias kommer fra sin nylige rolle som administrerende direktør for Rimaster Electrosystem AB i Rimforsa, Sverige. Han har tidligere haft andre ledende stillinger som CEO og produktionschef i et internationalt miljø. Mathias Nilsson tiltræder sin stilling i BEVI i begyndelsen af ​​2020. BEVIs nuværende administrerende direktør Søren Ljunglöf forbliver som bestyrelsesmedlem.

Under Sørens ledelse er BEVI begyndt at udvikle digitaliseringen og et tættere samarbejde mellem virksomhederne i koncernen. I 2018 blev et nyt logo og en fælles brandplatform lanceret som en del af dette. I år ser BEVI-koncernen frem til stærk vækst og ser positivt på fremtiden.

Bestyrelsesformand Anders Claeson kommenterer:
"Vi er meget glade for, at det er Mathias med hans brede erfaring inden for kundeforhold, produktion og lederskab, der påtager sig ansvaret i den spændende ekspansionsfase, som BEVI er i."

Mathias Nilsson siger:
"Jeg ser frem til sammen med BEVI's kyndige medarbejdere at styrke brandets solide position yderligere i både Norden og de stadig mere globale markeder."

Kontakt for mere information

Mathias Nilsson, +46 499-271 30, mathias.nilsson@bevi.com

Stefan Kristensen, +45 53 36 86 57, stefan.kristensen@bevi.com

 

 

Mathias Nilsson

 


Mathias Nilsson, VD för BEVI-gruppen