20-03-2020

Statusrapport med hensyn til den aktuelle Corona-situation

BEVI prioriterer sundhed og sikkerhed for vores medarbejdere, kunder og partnere. Derfor følger vi nyhedsrapporteringen og myndighedernes retningslinjer for Corona-virussen meget nøje. Vi forsikrer dig om, at vi er tilgængelige for dig og dine medarbejdere.

Vi vurderer situationen regelmæssigt og informerer løbende vores medarbejdere om de gældende retningslinjer. Ud over den generelle indsats for helbredsforebyggelse har vi truffet følgende forhold:

  • Vi er meget restriktive med kundebesøg. Kundemøder finder sted efter aftale mellem interesserede parter og i henhold til eventuelle henstillinger fra myndighederne. Først og fremmest anbefaler vi muligheden for at afholde møder online gennem teams.
  • Mennesker, der viser symptomer på sygdom, selv milde symptomer, bør ikke besøge vores lokaler. Eksterne besøgende er i stedet velkomne til at møde os telefonisk eller via Teams. Flere af BEVIs medarbejdere har muligheden for og er parat til at arbejde hjemmefra.

Tilgang og levering

Vi har et stort lager og holder konstant kontakt med vores leverandører for at sikre leverancer til vores kunder. Produktionen er i gang. Et par produkter er produceret i en lidt lavere hastighed end normalt, men vi ser i øjeblikket ingen større effekter på vores evne til at levere i forhold til det normale. Transport kan muligvis tage længere tid end normalt under den nuværende situation. Bestil derfor dit materiale i god tid.

Vi håber, at forholdene snart vender tilbage til det normale og tak for din forståelse. Hvis du har spørgsmål til dette, er du velkommen til at kontakte os.