26-05-2020

Viklingsmateriale overføres til BEVI fra Carbex

Varer inden for produktområdet komponent samt viklingsmateriale overføres til BEVI fra søsterselskabet Carbex fra 1. juni 2020. BEVI får således et bredt og omfattende sortiment på området.

Carbex vælger at overføre salget af størstedelen af artiklerne i produktområdet komponent / viklingsmateriale til søsterfirmaet BEVI. Sortimentet inkluderer slipringe, højspændingsledninger, fleksibelt isoleringsmateriale, fiberglasepoxy, fiberglaslaminat, stofbakelit, papirbakelit, temperatursensorer, elektrolytkondensatorer, tape, tape, imprægneringslakker og støbegods. BEVI vil også kunne tilbyde kulbørster og børsteholdere fra Carbex.

Carina Lindgren og Peter Kjellstrand fra Carbex bliver medarbejdere i BEVI AB og arbejder fortsat med disse produkter. Sammen med vores produktchef Mikael Olofsson får vi et stærkt team og bred ekspertise inden for området.

Vi byder velkommen til de kunder, der tidligere har købt deres komponenter / indpakningsmateriale fra Carbex. For dem af jer, der tidligere har købt produkter fra både Carbex og BEVI, håber vi, at det bliver lettere, når antallet af leverandører falder.

Flytningen giver Carbex mulighed for at fokusere på sin kernevirksomhed, dvs. kulbørster og proprietære perifere enheder i kraft og signaloverførsel. BEVI og Carbex er søsterselskaber inden for teknologihandelsgruppen Addtech.

Mere information om produkterne findes under produktkategorien viklingsmateriale på vores hjemmeside. I en overgangsperiode har vi valgt at levere produktbladene fra Carbex. Kontaktperson for ordrer og spørgsmål skal dog ske til BEVI fra 1. juni 2020.

Contact for more information

Carina and Peter have new e-mail addresses at BEVI. Their mobile numbers are however the same as before.