BEVI arbejder for en bæredygtig fremtid

Arbejde med spørgsmål som bæredygtighed, etik og kvalitet er en integreret del af vores strategiske og operationelle aktiviteter.

Som alle virksomheder inden for Addtech har vi som mål at drive en bæredygtig virksomhed. Gennem kontinuerlige forbedringer arbejder vi på at imødekomme markedets krav til pålidelighed, leveringssikkerhed og kvalitet.

Skog-540x180.jpg

Vi stræber efter at levere mere miljøvenlige produkter og tjenester for at forhindre forurening blandt andet ved at begrænse brugen af ​​kemikalier, spare på ressourcer og arbejde med transportoptimering. På denne måde skaber vi en mere bæredygtig udvikling for nuværende og fremtidige generationer.

Med gruppens adfærdskode som base har vi også en bæredygtighedstænkning med hensyn til arbejdsvilkår, miljø og etik. Dette skaber merværdi for vores kunder, leverandører, ansatte og det samfund, vi opererer i. Vi samarbejder også med vores forretningspartnere for at opnå positive ændringer og tilskynde dem til at følge vores adfærdskodeks.

Addtechs adfærdskodeks (link til Addtechs websted) →

Bæredygtighedsrapport

Hvert år offentliggøres resultaterne af gruppens bæredygtighedsarbejde. Nogle af de rapporterede emner er gruppens brug af energi, kulstofaftryk, medarbejderomsætning og medarbejderes sundhed og sikkerhed.

Addtechs bæredygtighed (link til Addtechs websted) → 

ISO-certificering

BEVI AB i Sverige har et kvalitets- og miljøledelsessystem, der er certificeret i henhold til ISO 9001 og ISO 14001. Systemet er gennemgået af Intertek Certification AB og omfatter udvikling, fremstilling, service og salg af elektriske maskiner med perifert udstyr

icon-pdf.png ISO 9001/14001 certifikat  - BEVI AB 

Intertek Certification AB

BEVI AB i Sverige er kvalitetscertificeret i overensstemmelse med ISO 9001 og miljøcertificeret i overensstemmelse med ISO 1400