Hjem / Viklingsmateriale / Kondensatorer

Kondensatorer til elmotorer

Stort udvalg af kondensatorer beregnet til forskellige applikationer inden for elektroindustrien. Vores kondensatorer bruges til elmotorer, belysning og mange andre elektriske enheder. Sortimentet omfatter motorkondensatorer, startkondensatorer og driftskondensatorer. Vi har driftskondensatorer med kapaciteter fra 1 til 100 mikrofarad og startkondensatorer med kapaciteter fra 25 til 400 mikrofarad.

Elektrolytkondensatorer til skrueforbindelse

Elektrolytkondensatorerne til skrueforbindelse er fremstillet af Kendeil og beregnet til professionel kraftelektronik. Disse kondensatorer opfylder de gældende standarder for to temperaturområder: +85 °C og +105 °C. De fås i forskellige varianter til forskellige applikationer med spændingsniveauer fra 16 til 600 VDC og kapaciteter fra 100 til 1.500.000 mikrofarad.

Snap-in elektrolytkondensatorer

Snap-in elektrolytkondensatorerne fra Kendeil er specielt designet til professionel kraftelektronik. Disse kondensatorer overholder gældende standarder for temperaturområderne +85 °C og +105 °C. Snap-in kondensatorerne er designet til nem og direkte montering på printplader og er tilpasset forskellige applikationer med spændingsniveauer fra 16 til 500 VDC og kapaciteter fra 68 til 47.000 mikrofarad.

MK og MKA driftskondensatorer

Driftskondensatorer som MK og MKA er specielt designet til kontinuerlig tilslutning til AC- motorer. Disse kondensatorer bruges i en- og trefasede motorer sluttet til enfaset strømforsyning. De er med til at forbedre effektfaktoren cos phi i normal drift og kan også bruges til at opretholde magnetfeltet i enfasede motorer. Vi har også driftskondensatorer fra Comar med kapaciteter fra 1 til 100 mikrofarad.

Startkondensatorer

Vores startkondensatorer er elektrolytkondensatorer i aluminiumshus pakket i PVC og udstyret med kabel samt monteringsbeslag i metal. Disse kondensatorer er designet til at give en enfaset motor et højt startmoment. De er ideelle, når der kræves en høj kapacitet i en kompakt form. Vores startkondensatorer har en driftsspænding på 320 V og er egnet til omgivelsestemperaturer mellem -25 °C og +80 °C.

Hent vores produktblad i pdf-format, og få mere detaljeret information.

Brochurer og datafoldere

Læs mere om kondensatorer i BEVIs vidensbank

Har du brug for et specielt produkt eller en tilpasset løsning?

BEVI vidensbank

BEVIs vidensbank indsamler information om vores ekspertiseområder, elektriske drev og elproduktion.

Udforske

Kontakt Danmark

BEVI A/S
Office/Administration:
Herstedvang 10 2.tv, DK-2620 Albertslund

Warehouse/pick up address:
Herstedvang 10. Lager6, DK-2620 Albertslund

Tel | +45 39 67 36 05
Mail | info@bevi.dk