Specialister i energieffektive drive systemer og kraftproduktion

BEVI blev grundlagt i 1931 og er en af Nordens største virksomheder, der arbejder med elektrisk drive og elproduktion, der understøtter en bred vifte af applikationer og industrier. Elektriske motorer er vores kerneforretning, og vi er altid i forkant med hensyn til produktudvikling og kvalitet af energieffektive drive systems.

Korte leveringstider og egne produktionsfaciliteter gør det muligt for os hurtigt at udvikle specialmotorer til en lang række applikationer, selv de mest krævende.

BEVI-gruppen tilbyder samlet set et omfattende udvalg af elektriske motorer, generatorer, transmissioner, frekvensomformer, viklingsmateriale og motorstartere. Vi udfører også service på elektriske maskiner op til 20 tons. Der er lokale variationer i udbuddet, men de fleste ting kan normalt løses.

Vi arbejder tæt i gruppen. Dette giver os en fleksibilitet, der gør det muligt hurtigt at imødekomme hver kundes unikke krav til komplette systemløsninger.

Vision og forretningsidé

Vision

Vores vision er at bidrage til en bæredygtig verden ved at tilbyde effektive produkter og løsninger til produktion og brug af elektrisk energi.

Forretningsidé

BEVIs forretningsopgave er at tilbyde innovative og energieffektive produkter, systemer og tjenester inden for områderne elektriske drive systems og kraftproduktion.

Vores viden, teknisk kompetence og energi øger vores kunders produktivitet og konkurrenceevne.

Vi driver vores udvikling mod øget bæredygtighed gennem løbende mere effektive produkter, systemer og arbejdsprocesser. Vi har et klart fokus på den højest mulige værdi for vores kunder og medmennesker - hver dag.

Vores løfte "Our energy - your success"

Tagline ”Our energy - your success” sigter mod at formidle BEVIs komplette forretningsidé. Ligegyldigt hvad det drejer sig om elektriske drive systems; vores måde at hilse på vores kunder; eller hvis vi holder et kursus, vil vores energi gøre vores kunder til succes. Dette gælder også internt i BEVI. Vores fælles energi vil sikre, at alle trives, udvikler sig og når succes på arbejdet.

BEVI i verden

BEVI er til stede i Sverige, Danmark, Norge, Finland og Kina. Det giver god, lokal kontakt og god tilgængelighed. I Litauen og Estland er vores produkter tilgængelige gennem distribution af partnerfirmaer.

Map_BEVI_1902_EN.gif

Vores danske salgskontor og varehus er beliggende i Hedehusene i Københavnsområdet. 

BEVI er til stede to steder i Sverige:

  • I Blomstermåla (40 km nord for Kalmar) finder du BEVIs hovedkvarter, centrallager, produktion og et af landets største serviceværksteder for elektriske maskiner. Her udvikler vi ny teknologi i samarbejde med universiteter og større svenske industrivirksomheder.
  • I Umeå finder du et regionskontor med lager og serviceverksted for det nordlige Sverige.

BEVI-Blomstermala-headoffice.jpg

En del af Addtech

BEVI-gruppen har omkring 90 ansatte og er en del af Addtech, en svensk børsnoteret teknologihandelsgruppe bestående af 2900 ansatte, der sælger højteknologiske produkter og løsninger til kunder i omkring 20 lande med en omsætning på EUR 1 milliard (2018 / 2019). Gennem Addtech har vi økonomisk styrke og flere søsterselskaber, som vi er glade for at samarbejde med for hurtigt at finde den rigtige løsning til kunden.

Læs mere om Addtech (link til Addtechs websted) →

Se filmen om, hvad vi gør hos BEVI

Er du interesseret i at se, hvad vi gør hos BEVI, og hvordan vi forbedrer vores produkter? Velkommen til at se filmen om BEVI:

teaser3.jpg

Hurtige fakta

  • Omsætning ca 280 MDKK (2019/2020)
  • Grundlagt i 1931
  • 6 kontorer i Norden og Kina
  • BEVI AB i Sverige er certificeret i henhold til ISO 9001 og ISO 14001
  • En del af Addtech AB, en svensk børsnoteret industrikoncern bestående af cirka 130 datterselskaber med i alt 3 000 ansatte.

icon-pdf.png BEVI virksomhedspræsentation (sv)

icon-pdf.png BEVI virksomhedspræsentation (en)