Hjem / Automatisering og motorkontrol / Elmotorer med integreret frekvensomformer

Frekvensomformermotorer

Vi tilbyder højtydende frekvensomformermotorer i topkvalitet. Vores motorer leverer helt op til 22 kW effekt og fås i en række 2…6-polede udførelser, hvilket gør dem ideelle til mange forskellige anvendelser. Med fuldt indkapslet IP55-hus er motoren beskyttet mod støv og vand, og med integreret EMC-filter i alle størrelser sikrer vi stabil og pålidelig drift. Alle vores motorer opfylder kravene i EN61800-3:2004 og leveres med grænseflader til CANopen, Profi bus DP og EtherCAT for smidig integration med eksisterende systemer.

Innovativt udviklede funktioner

Uanset om du har brug for kraftige motorer til industrielle applikationer eller energieffektive alternativer til kommercielle formål, har vi løsningen til dig! Vores frekvensomformermotorer er designede til at levere imponerende ydeevne og samtidig reducere energiforbruget. Med avanceret teknologi og innovative designfunktioner kan du opnå enestående resultater og spare på energiudgifterne.

Find den rigtige frekvensomformermotor!

Hvilke egenskaber er vigtige for dig? Vores motorer er udstyret med brugervenlige grænseflader og er kompatible med forskellige systemer, hvilket letter installation og brug. Kontakt os med dine ønsker!

Grænseflader

CANopen, Profi bus DP, EtherCAT

Udgangseffekt

t.o.m. 22 kW

Poltal

2-6

Har du brug for et specielt produkt eller en skræddersyet løsning?

BEVI vidensbank

BEVIs vidensbank indsamler information om vores ekspertiseområder, elektriske drev og elproduktion.

Udforske

Kontakt Danmark

BEVI A/S
Office/Administration:
Herstedvang 10 2.tv, DK-2620 Albertslund

Warehouse/pick up address:
Herstedvang 10. Lager6, DK-2620 Albertslund

Tel | +45 39 67 36 05
Mail | info@bevi.dk