Juridiske oplysninger

Følgende vilkår og betingelser gælder for dette websted ("Webstedet"), der ejes af BEVI AB ("BEVI"). Ved at besøge og bruge hjemmesiden accepterer du følgende betingelser:

Nedenfor finder du juridiske oplysninger om besøg på dette websted. Tak, fordi du læser indholdet på denne side og accepterer alle vilkår og betingelser, når du besøger webstedet. Ved at få adgang til eller bruge hjemmesiden accepterer du alle vilkår og betingelser.

Information på webstedet

Indholdet på BEVIs websted leveres i eksisterende form. BEVI stræber efter at give nøjagtige, komplette og ajourførte oplysninger, men garanterer ikke, at fx skrivefejl, ekstern påvirkning eller tekniske fejl kan resultere i unøjagtigheder. BEVI garanterer ikke rigtigheden, nøjagtigheden, pålideligheden eller andet med hensyn til indholdet på webstedet.

BEVI stræber efter at holde dette websted fri for computervirus og andre fænomener, der kan medføre, at brugere af webstedet bliver skadet. BEVI vil gøre dig opmærksom på, at internetbrug aldrig er helt sikkert og altid indebærer en risiko for vira og andre angreb. BEVI opfordrer dig derfor til at tage alle nødvendige forholdsregler, når du bruger hjemmesiden.

Oplysningerne på dette websted kan ændres til enhver tid, for eksempel for at overholde gældende lovgivning, forskrifter eller branche koder. Ændringer i brugsbetingelserne betragtes som bindende, så snart de er blevet offentliggjort. BEVI anbefaler derfor, at du læser disse brugsbetingelser, hver gang du besøger BEVIs websted.

BEVI er på ingen måde ansvarlig for skader, uanset hvad de måtte være og uden undtagelse, hverken for tab af fortjeneste, ophørt forretning eller tab af information på grund af brugen af ​​eller manglende evne til at bruge webstedet eller de givne oplysninger.

Links

Hjemmesiden kan indeholde links til andre websteder, som ikke er under kontrol af BEVI. Vi er ikke ansvarlige for privatlivets fred eller indholdet på disse sider, men leverer linkene til at hjælpe BEVIs besøgende med at finde mere information på specifikke områder.

Hvis du linker til webstedet, vil BEVI gerne bede dig om at linke til webstedets indgangsside. Når der sker link, skal alt materiale fra webstedet åbnes i et separat vindue og bør ikke præsenteres i forbindelse med mærket eller logoet fra et andet websted.

Intellektuelle ejendomsrettigheder

Indholdet på dette websted er dækket af intellektuel ejendomsbeskyttelse gennem for eksempel copyright-varemærke og selskabslovgivning og hører til BEVI eller andre rettighedsindehavere. Brugere af dette websted har ikke ret til at bruge webstedets indhold kommercielt gennem procedurer såsom, men ikke begrænset til, reproduktion, offentliggørelse og overførsel, medmindre en BEVI har givet deres samtykke. Indholdet kan dog gengives, lagres og downloades til privat brug, forudsat at de økonomiske og ikke-materielle rettigheder til materialet respekteres og opretholdes.

Alt brug af BEVIs egenskaber i forretningsdrift (såsom reklame og markedsføring) kræver BEVIs samtykke hertil.

Personlige data og politik til beskyttelse af personlige oplysninger

Nedenfor er information om BEVI-behandling af dine personlige oplysninger og andre oplysninger, som BEVI kan indsamle ved at besøge dette websted, eller når du kontakter BEVI:

BEVI vidensbank

BEVIs vidensbank indsamler information om vores ekspertiseområder, elektriske drev og elproduktion.

Udforske

Kontakt Danmark

BEVI A/S
Office/Administration:
Herstedvang 10 2.tv, DK-2620 Albertslund

Warehouse/pick up address:
Herstedvang 10. Lager6, DK-2620 Albertslund

Tel | +45 39 67 36 05
Mail | info@bevi.dk