Hjem / Automatisering og motorkontrol / Servomotorer og forstærkere

Servomotorer og servoforstærkere

Leder du efter driftssikre og højtydende servomotorer og servoforstærkere til dine industrielle applikationer? Så har vi løsningen! ECMA og TGT servomotorerne giver den størst mulige præcision, og ASDA-B2 og ASDA-M servoforstærkere sikrer enestående ydeevne.

Præcise bevægelser og nøjagtig positionering

Vores servomotorer og servoforstærkere bruges i automatiserings- og kontrolsystemer for at opnå præcise bevægelser og nøjagtig positionering. For eksempel til robotteknologi, CNC-maskiner og automatiserede produktionssystemer. Servomotoren kan hurtigt og præcist ændre sin position, hastighed og acceleration. Servoforstærkeren styrer servomotoren ved at forstærke og konvertere de styresignaler, der sendes til motoren.

Find den rigtige servomotor og servoforstærker!

Tag automatiseringsprocessen til næste niveau med servomotorer og servoforstærkere fra os hos BEVI. Vi tilbyder skræddersyede løsninger med afsæt i dine ønsker. Kontakt os, og lad os finde en omkostningseffektiv løsning.


ECMA og ASDA-B2 servomotorer og drev

Permanent magnet synkronmotorer (PMSM) med trinvis encoder seriel interface encoder (17 bit, opløsning 160.000 trin/omdrejninger). Motorerne har små ydre dimensioner og lavt inertimoment, hvilket giver høj dynamisk ydeevne.

Effektstørrelserne 0,75 - 3 kW er udstyret med en indbygget bremsemodstand. Til mindre effektstørrelser kan en ekstern bremsemodstand tilsluttes. Disse servodrev giver nøjagtig hastighedskontrol, momentstyring og positionering (synkronisering med eksternt pulstog). De er velegnede til krævende servo applikationer sammen med PLC-systemer og HMI-terminaler. ASDA-B2 kan håndtere seriel kommunikation via MODBUS allerede i basisversionen. Idriftsættelse og programmering lettes af kraftfuld pc-software (ASDA soft), som blandt andet tilbyder oscilloskopfunktion i realtid (samplingtid 0,5 ms). ASDA-soft kan downloades gratis fra producenten DELTAs hjemmeside. Det er også muligt at programmere servoforstærkeren ved hjælp af betjeningspanelet og manualen. Betjeningspanelet giver også mulighed for at aflæse driftsdata og eventuelle alarmer.

ASDA-B2 servodrev

ASDA-B2 har digitalt betjeningspanel og indbygget bremsemodstand i størrelserne 0,75 - 3 kW som standard.

  • Forsyningsspænding 1x230 VAC 0,1 - 1,5 kW
  • Forsyningsspænding 3x230 VAC 2,0 - 3,0 kW

ASDA-M servodrev

ASDA-M "tre-i-en" servo forstærker til 3-aksede servo systemer fås i størrelserne 0,1 - 2 kW.

  • Forsyningsspænding 3x230 VAC 0,1 - 2 kW
  • Forsyningsspænding 3x230 VAC 2,0 - 3,0 kW

TGT servomotorer

TGT-seriens AC synkrone servo motorer er kendetegnet ved: lav inerti, små dimensioner, høj dynamik, høj tilpasningsevne og pålidelighed. TGT servomotor serien har funktioner til brede formål

  • Effektområde: 0,36 - 8,2kW
  • Momentområde: 1,3 - 40Nm
  • Beskyttelse: IP 54 eller IP 65
  • Isoleringsklasse: F
  • Design: flange, B5

Har du brug for et specielt produkt eller en tilpasset løsning?

BEVI vidensbank

BEVIs vidensbank indsamler information om vores ekspertiseområder, elektriske drev og elproduktion.

Udforske

Kontakt Danmark

BEVI A/S
Office/Administration:
Herstedvang 10 2.tv, DK-2620 Albertslund

Warehouse/pick up address:
Herstedvang 10. Lager6, DK-2620 Albertslund

Tel | +45 39 67 36 05
Mail | info@bevi.dk