Hjem / Elmotorer / Indbygningsmotorer

Indbygningsmotorer

Pålidelige og højtydende indbygningsmotorer, der overgår dine forventninger! Vi har egenproduktion i Sverige og tilbyder alt fra prototyper til storproduktion i alle forskellige spændinger. Uanset spænding og størrelse er vi klar til at levere den perfekte løsning. Vi tilbyder ekspertise i beregninger, stansninger og oprulninger på vores værksted.

Specialtilpassede indbygningsmotorer

En indbygningsmotor er udviklet til problemfri integration i en større enhed eller maskine og skal derfor ofte specialtilpasses en specifik applikation. Indbyggede motorer har mange fordele. De er nemme at installere og vedligeholde, hvilket sparer tid og muliggør smidig drift. Derudover reducerer de pladsbehovet og forbedrer effektiviteten af det system eller den maskine, de skal bruges i. De kan også give en mere ensartet og effektiv kraftoverførsel til systemet, hvilket kan forbedre ydeevnen og pålideligheden.

Find den rigtige indbygningsmotor!

Svenskfremstillede indbygningsmotorer af høj kvalitet baseret på virksomhedens behov. Kontakt vores salgsafdeling. Sammen finder vi den mest omkostningseffektive løsning!

Kvinna lindar en elmotor för hand i en verkstad.

Har du brug for et specielt produkt eller en tilpasset løsning?

BEVI vidensbank

BEVIs vidensbank indsamler information om vores ekspertiseområder, elektriske drev og elproduktion.

Udforske

Kontakt Danmark

BEVI A/S
Office/Administration:
Herstedvang 10 2.tv, DK-2620 Albertslund

Warehouse/pick up address:
Herstedvang 10. Lager6, DK-2620 Albertslund

Tel | +45 39 67 36 05
Mail | info@bevi.dk