Hjem / Elmotorer / Marinemotorer

Marinemotorer

Vores energieffektive marinemotorer i topkvalitet er specielt tilpassede til skibe og andre marine miljøer. Vi opfylder kravene fra flere førende klassifikationsselskaber og har typegodkendelser fra ABS, BV, CCS, DNV-GL, KR og RMRS. På forespørgsel kan vi også tilbyde særskilte klassifikationscertifikater fra RINA, LRS og NK. Kontakt os for flere detaljer om typegodkendelser og motorstørrelser. Kontakt os med dine ønsker – så hjælper vi dig med at finde den absolut mest omkostningseffektive løsning!

Elmotorer til skibe og marine miljøer

Vores elmotorer har størst mulig vandtætning og en robust korrosionsbestandighed, hvilket gør dem modstandsdygtige over for rust og andre skader. Vi fremstiller pålidelige motorer af høj kvalitet, der minimerer driftsstop og afbrydelser. De krævede standarder til marineapplikationer er strenge, og derfor er det vigtigt at vælge en producent, der ikke går på kompromis med kvalitet og sikkerhed.

Find den rigtige marinemotor!

Kontakt os for yderligere detaljer og informationer om, hvilke typegodkendelser der findes til hver enkelt motorstørrelse.

Har du brug for et specielt produkt eller en tilpasset løsning?

BEVI vidensbank

BEVIs vidensbank indsamler information om vores ekspertiseområder, elektriske drev og elproduktion.

Udforske

Kontakt Danmark

BEVI A/S
Office/Administration:
Herstedvang 10 2.tv, DK-2620 Albertslund

Warehouse/pick up address:
Herstedvang 10. Lager6, DK-2620 Albertslund

Tel | +45 39 67 36 05
Mail | info@bevi.dk