Hjem / Elmotorer / Vibrationsmotorer

Vibrationsmotorer

Vi er eksperter i fremstilling af vibrationsmotorer til forskellige anvendelser. Vores sortiment inkluderer motorer med output fra 0,25 kW til 2,2 kW, og de er tilgængelige i forskellige hastigheder og spændinger. For ekstra sikkerhed kan vi også tilbyde eksplosionssikre vibrationsmotorer med fodmontering. Mange af vores vibrationsmotorer bruges til industrielle anvendelser, hvor vibrationer anvendes til at ryste, sortere eller transportere materialer. Funktionsprincippet for vibrationsmotorer er, at en elektrisk strøm føres til en magnetspole, hvilket skaber en magnetisk kraft, der driver en vægt og får den til at rotere.

Vibrationsmotorer til industriel brug

Optimer din industrielle proces med vores vibrationsmotorer. Vi tilbyder skræddersyede løsninger baserede på dine unikke behov og garanterer pålidelig ydeevne over tid.

Find den rigtige vibrationsmotor!

Vi leverer skræddersyede løsninger med afsæt i dine behov. Vi sørger for, at vibrationsmotoren har tilstrækkelig effekt til den specifikke applikation, den rigtige hastighed til at opnå den ønskede effekt og en spænding, der matcher strømforsyningen i dit system.

Udgangseffekt

0,25 til 2,2 kW

Har du brug for et specielt produkt eller en tilpasset løsning?

BEVI vidensbank

BEVIs vidensbank indsamler information om vores ekspertiseområder, elektriske drev og elproduktion.

Udforske

Kontakt Danmark

BEVI A/S
Office/Administration:
Herstedvang 10 2.tv, DK-2620 Albertslund

Warehouse/pick up address:
Herstedvang 10. Lager6, DK-2620 Albertslund

Tel | +45 39 67 36 05
Mail | info@bevi.dk