Hjem / Virksomheden BEVI / Arbejd med os

Arbejd med os

Hos BEVI er vi omkring 80 kolleger over hele Norden og i Kina. De fleste af os har en teknisk baggrund og arbejder med teknisk salg, kundesupport, lager, produktion, elektriker, konstruktion og service. Andre arbejder med indkøb, økonomi, it, kommunikation, kvalitet og forretningsudvikling.

Vi arbejder langsigtet og sigter helhjertet efter at leve op til vores kunders forventninger. Med vores ekspertise og innovative løsninger øger vi kundernes produktivitet og konkurrenceevne. Det skal være let at samarbejde med os. Vi skaber merværdi for vores kunder - hver dag. Vil du være med?

Værdiskabende uddannelser

Uddannelse er en vigtig del af en ansættelse hos BEVI. Det overordnede formål med træningen er at uddanne, træne og motivere personalet til at blive kyndige, engagerede og succesrige medarbejdere.

For at hjælpe med træningsarbejdet har BEVI blandt andet adgang til Addtech Academy. Det er en vigtig platform til spredning af virksomhedskulturen, videreudvikling af forretningsevne og øget grad af professionalisme blandt medarbejderne. De forskellige kurser tilbyder medarbejdere, efter dialog med lederen, træning tilpasset erfaring og opgaver.

Addtech Academy

Jobmuligheder hos BEVI i Danmark

Vi er stadig interesseret i mennesker med de rigtige kvalifikationer. Du skal derfor være velkommen til at sende os en e-mail med din ansøgning og CV til info@bevi.dk

Andre nordiske lande

For jobmuligheder i andre lande, se venligst det respektive lands hjemmeside:

Privatlivspolitik for jobansøgere

Når du ansøger om ansættelse i BEVI, indsamler vi visse personlige oplysninger om dig. Læs derfor gerne vores privatlivspolitik for jobansøgere for information om, hvordan vi håndterer dine personlige oplysninger.

Læs mere

Følg BEVI på de sociale medier

I vores sociale mediekanaler kan du lære mere om, hvordan det er at arbejde hos BEVI.

BEVI vidensbank

BEVIs vidensbank indsamler information om vores ekspertiseområder, elektriske drev og elproduktion.

Udforske

Kontakt Danmark

BEVI A/S
Office/Administration:
Herstedvang 10 2.tv, DK-2620 Albertslund

Warehouse/pick up address:
Herstedvang 10. Lager6, DK-2620 Albertslund

Tel | +45 39 67 36 05
Mail | info@bevi.dk