Hjem / Viklingsmateriale / Bindebånd

Bånd til elektriske maskiner

BEVI tilbyder et omfattende sortiment af bånd til elektriske maskiner, og det inkluderer flere forskellige typer omviklings- og bindebånd. Disse bånd er specielt designet til at imødekomme krav og ønsker fra elektroindustrien. Vores bindebånd er nøje udvalgt og designet til at opfylde de specifikke krav inden for elektrisk isolering og omvikling.

Glasfiberbånd

CT-glasfiberbånd er designet til at modstå høje temperaturer og har en temperaturklassificering på C (450 °C). Det bruges til at omvikle og isolere elektriske komponenter og ledninger, der er udsat for ekstreme temperaturer.

Imprægnerede viklebånd

Vi har to forskellige typer imprægneret viklebånd. Polyglas H200 og Hyperten 2000 HP, begge med meget høj ydeevne. De er velegnede til sikring og isolering af ledninger og kabler i elektriske maskiner. De sikrer dig en pålidelig løsning ved høje krav til omvikling. Polyglas H200 er et imprægneret viklebånd med en temperaturklassificering på 200 °C. Det bruges til at omvikle og isolere elektriske komponenter og kabler, der er udsat for høje temperaturer.

Bindebånd

Vi lagerfører to forskellige typer bindebånd. RT klasse B har temperaturklassificeringen B (130 °C) og er egnet til omvikling og isolering af elektriske komponenter og ledninger ved lavere temperaturer. SE klasse C er beregnet til brug i miljøer med høje temperaturer og har temperaturklassificeringen C (450 °C). De er ideelle til at omvikle og isolere elektriske komponenter, der er udsat for ekstrem varme.

Glasfiberbånd

Vidatape AS er et glasfiberbånd med temperaturklassificeringen C (220 °C). Det bruges til at sikre og isolere elektriske komponenter og kabler i applikationer med høje temperaturer. Vidatape C er et glasfiberbånd med temperaturklassificeringen C (220 °C). Det er ideelt til omvikling og isolering af elektriske komponenter, der kræver høj temperaturmodstand.

Terylenebånd

Vi har to typer terylenebånd. Vidatape P er et terylenebånd med temperaturklassificeringen 130 °C. Det bruges til omvikling og isolering af elektriske komponenter og kabler ved lavere temperaturer. Vidatape S er et terylenebånd med temperaturklassificeringen 155 °C. Den er velegnet til omvikling og isolering af elektriske komponenter udsat for middelhøje temperaturer.

Hent vores produktblad i pdf-format, og få yderligere information om udvalg af bånd.

Brochurer og datafoldere

Har du brug for et specielt produkt eller en tilpasset løsning?

BEVI vidensbank

BEVIs vidensbank indsamler information om vores ekspertiseområder, elektriske drev og elproduktion.

Udforske

Kontakt Danmark

BEVI A/S
Office/Administration:
Herstedvang 10 2.tv, DK-2620 Albertslund

Warehouse/pick up address:
Herstedvang 10. Lager6, DK-2620 Albertslund

Tel | +45 39 67 36 05
Mail | info@bevi.dk