Hjem / Viklingsmateriale / Not ryttere og not stænger

Sporlister og afdækninger til elektroindustrien

Her finder du et stort udvalg af sporlister og afdækninger til brug i elektroindustrien. Disse komponenter bruges i elmotorer, generatorer og andre elektriske apparater.

DMD – laminat

DMD-afdækninger er fremstillet af et stabilt laminat, der sikrer elektriske komponenter pålidelig isolering og beskyttelse. Disse afdækninger bruges i en række elektromagnetiske applikationer og er særligt effektive, hvor der er behov for mekanisk og elektrisk isolering.

Trapez G11 – glasfiberepoxy

Trapez G11-sporlisten er fremstillet af glasfiberepoxy i høj kvalitet, der sikrer fremragende mekanisk og elektrisk isolering. Denne sporliste er velegnet til elmotorer, generatorer og andre elektriske enheder, hvor isolering og beskyttelse er afgørende.

NMNM – laminat

NMNM afdækninger er fremstillet af laminat og bruges til at sikre effektiv isolering og beskyttelse i elektriske kredsløb. Disse afdækninger er designet til at opfylde de strenge krav fra elmotor- og generatorindustrien.

Nomex® 410

Nomex® 410-afdækninger produceret i kvalitetsmaterialer og sikrer fremragende isolering og brandbeskyttelse. Disse afdækninger er særligt egnet til brug i krævende elektromagnetiske miljøer.

Hent vores produktblade i pdf-format, og få detaljeret information om vores produkter.

Brochurer og datafoldere

Har du brug for et specielt produkt eller en tilpasset løsning?

BEVI vidensbank

BEVIs vidensbank indsamler information om vores ekspertiseområder, elektriske drev og elproduktion.

Udforske

Kontakt Danmark

BEVI A/S
Office/Administration:
Herstedvang 10 2.tv, DK-2620 Albertslund

Warehouse/pick up address:
Herstedvang 10. Lager6, DK-2620 Albertslund

Tel | +45 39 67 36 05
Mail | info@bevi.dk