Hjem / Viklingsmateriale / Vikletråd

Vikletråd af højeste kvalitet

Her finder du vikletråd med overlegen ledningsevne, termisk stabilitet og holdbarhed til elektriske spoler og transformere. Alt fra isoleret vikletråd fremstillet af kobber og aluminium til specialiseret, ultrafin vikletråd og litzetråd. Udviklet til at sikre optimal ydeevne, pålidelighed og holdbarhed i forskellige applikationer. Takket være det store sortiment kan vi tilbyde hurtige leveringer.

Isoleret vikletråd fra Dahréntråd

Dahréntråd er en af Europas største og mest moderne producenter af isoleret vikletråd og brancheførende inden for miljøvenlighed og bæredygtighed. Deres udvalg omfatter også specialfremstillede kobber- og aluminiumsbånd.

Vikletråd fra Elektrisola

I Danmark og Sverige distribuerer vi det tyske kvalitetsmærke Elektrisola. En globalt førende producent inden for ultrafin vikletråd med produktionsfaciliteter i Europa, Sydamerika og Asien. Gennem BEVI har du altid adgang til den bedste vikletråd på markedet. Kontakt os, eller hent vores brochurer i pdf-format, og få mere detaljeret information om sortiment og tekniske specifikationer.

Brochurer og datafoldere

Har du brug for et specielt produkt eller en tilpasset løsning?

BEVI vidensbank

BEVIs vidensbank indsamler information om vores ekspertiseområder, elektriske drev og elproduktion.

Udforske

Kontakt Danmark

BEVI A/S
Office/Administration:
Herstedvang 10 2.tv, DK-2620 Albertslund

Warehouse/pick up address:
Herstedvang 10. Lager6, DK-2620 Albertslund

Tel | +45 39 67 36 05
Mail | info@bevi.dk