Hjem / Virksomheden BEVI / Grafiske retningslinjer og logotype

Grafiske retningslinjer og logotype

Grafiske retningslinjer

Vores grafiske retningslinjer er en manual og et værktøj for alle ansatte inden for BEVI til at give en ensartet visuel repræsentation af vores brand.

Det er også et værktøj til distributører, printere og reklamebureauer og andre eksterne partnere. Retningslinjer og skabeloner i manualen skal forenkle arbejdet og bruges til alt materiale produceret af og til BEVI.

BEVI-logotypen til download

Her kan du downloade BEVI-logotypen i forskellige formater til forskellige formål:

Logotype til udskrivning (CMYK-farvetilstand, EPS-format)
Logotype til web (RGB-farvetillstand, PNG-format)

Ryd plads omkring logotypen

Logoet skal altid være omgivet af et klart rum. Størrelsen på det klare rum skal være mindst som den nederste del af bogstavet B omkring hele logoet. Den klare zone er den minimale afstand til en anden grafik, tekst eller billede. Inden for den klare zone må ingen andre objekter placeres, f.eks. Tekst eller andre grafiske elementer. Den samme minimumsafstand gælder for den ydre kant af det materiale, hvor logoet er placeret.

Formålet med den klare zone er at gøre logoet klart, og at tekst, adresser, dekorative elementer eller billeder ikke skal opfattes som en del af logoet. Den frie zone er et minimum. Læs mere om mulige undtagelser i vores grafiske retningslinjer.

Kontaktoplysninger for spørgsmål

For spørgsmål om, hvordan du bruger BEVIs logotype eller grafiske retningslinjer, bedes du kontakte vores kommunikationschef.

BEVI vidensbank

BEVIs vidensbank indsamler information om vores ekspertiseområder, elektriske drev og elproduktion.

Udforske

Kontakt Danmark

BEVI A/S
Office/Administration:
Herstedvang 10 2.tv, DK-2620 Albertslund

Warehouse/pick up address:
Herstedvang 10. Lager6, DK-2620 Albertslund

Tel | +45 39 67 36 05
Mail | info@bevi.dk