Hjem / Service / Service af elektriske motorer

Service af elektriske motorer

Vi udfører alle former for spole og reparationer af elektriske motorer op til 20 tons i vores serviceværksted. BEVIs lange og brede erfaring danner grundlaget for vores langsigtede samarbejde med vores servicekunder.

Maksimal størrelse og vægt

BEVIs serviceværksted i Blomstermåla kan håndterer elektriske maskiner på op til 20 tons.

Størrelsen på døren til værkstedet er en anden faktor, der skal tages i betragtning, for at se, om vi kan modtage dit udstyr til service. De indre målinger af døren til vores værksted er:

  • Højde: 4993 mm 
  • Bredde: 4236 mm

Højspændingsmotorer

Reparation af en højspændingsmotor er en krævende opgave, der kræver erfaring og teknisk udstyr. BEVI udfører fuld eller delvis vikling af højspændingsmotorer.

Fremstilling af højspændingskobling udføres enten i vores eget værksted eller i samarbejde med højt kvalificerede internationale producenter. Diagnostik af højspændingsmaskiner foretages på viklinger ved hjælp af for eksempel polarisationsindeks, tan delta og PD-målinger. Mekanisk diagnostik inkluderer blandt andet ved at bære tilstandsanalyse og FFT-analyse af maskinens vibrationsspektre i forskellige retninger.

Trækkraftmotorer

Vi udfører også service, renovering og tilbagespoling af trækkraftmotorer på vores værksted.

Med nye diagnostiske og vedligeholdelsesmetoder kan vi optimere den forebyggende vedligeholdelse af forskellige typer trækkemotorer.

BEVI vidensbank

BEVIs vidensbank indsamler information om vores ekspertiseområder, elektriske drev og elproduktion.

Udforske

Kontakt Danmark

BEVI A/S
Office/Administration:
Herstedvang 10 2.tv, DK-2620 Albertslund

Warehouse/pick up address:
Herstedvang 10. Lager6, DK-2620 Albertslund

Tel | +45 39 67 36 05
Mail | info@bevi.dk