Privatlivspolitik og integritet

Vi værdsætter din integritet og har derfor samlet disse oplysninger om, hvordan vi indsamler og bruger personlige data. Lidt afhængigt af hvem du er, kan vi behandle dine oplysninger lidt anderledes.

Kontaktpersoner hos virksomhedskunder

Formålet med denne privatlivspolitik er, at du som kontaktperson hos en virksomhedskunde eller potentiel virksomhedskunde hos BEVI bliver informeret om, hvordan Selskabet håndterer dine personoplysninger. 
Privatpolitik för kontaktpersoner hos virksomhedskunder →

Kontaktpersoner hos leverandører

Formålet med denne privatlivspolitik er, at du som kontaktperson hos leverandøren bliver informeret om, at BEVI håndterer dine personoplysninger, og at du skal føle dig tryg ved, at behandlingen foretages i overensstemmelse med Persondataforordningen og anden gældende persondatalovgivning. 
Privatlivspolitik för kontaktpersoner hos leverandører →

Jobsøgende

Formålet med denne integritetspolitik er, at du som jobsøgende bliver informeret om, hvordan BEVI håndterer dine personoplysninger, og at du skal føle dig tryg ved, at behandlingen foretages i overensstemmelse med Persondataforordningen og anden gældende persondatalovgivning. Privatlivspolitikken beskriver også dine rettigheder i forhold til os, og hvordan du kan udøve dine rettigheder.
Privatlivspolitik för jobsøgende →

Hjemmeside och cookies

BEVI bruger cookies på vores hjemmeside og indsamler på den måde visse personoplysninger om de personer, som benytter vores hjemmeside. I denne informationspolitik forklarer vi bl.a., hvilke cookies vi bruger, hvad de bruges til, og hvilke valgmuligheder du har med hensyn til vores cookies.
Privatlivspolitik för brug af hjemmeside/cookies →

Kontaktoplysninger for spørgsmål

For spørgsmål bedes du kontakte vores databeskyttelsesrådgiver på gdpr@bevi.com