Hjem / Virksomheden BEVI / Nyheder og begivenheder / Nyheder / BEVI lancerer nyt logo og visuel identitet

BEVI lancerer nyt logo og visuel identitet

BEVI lancerer en ny visuel identitet. I den visuelle identitet indgår blandt andet et nyt logo, information om farver, skrifttype og et slogan.

Vi har bevaret den grønne farve, som går hånd i hånd med vores miljøfokus, og vi har gjort logotypen mere moderne med færre detaljer. Dermed opfatter man logotypen hurtigere, samtidig med at den bliver lettere at håndterer i mindre formater, både som fysisk tryk og i digitalt format.

Målet med vores nye identitet er at fremstå verden over som et anerkendende mærke, uanset om du møder os i et af vores nordiske lande, eller Kina og uanset hvem der producerer materialet med BEVI som afsender.

Lanceringen vil bære præg af vores ambitioner om at arbejde tættere sammen internt på tværs af BEVI-koncernen for at udnytte vores ekspertise på den bedste måde for vores kunder. Vi vil være et BEVI der hjælper vores kunder med at opnå succes uanset hvilket land de kommer fra.

BEVIs nye slogan

Vores nye slogan og løfte til vores kunder lyder således:

”OUR ENERGY - YOUR SUCCESS" 

Når det er sagt, ønsker vi at formidle hele vores forretningskoncept. Uanset om det gælder elektriske drevsystemer eller vores måde at møde vores kunder på, vil vores energi sikre vores kunders succes. Dette gælder også internt – vores fælles energi vil sikre at alle medarbejdere trives, at de udvikler sig og opnår succes på arbejdspladsen.

Vellykket implementering

Den nye visuelle identitet og logotype vil blive implementeret i alt hvad du ser fra BEVI. Du kommer blandt andet til at opleve forandringerne på vores hjemmeside, på de sociale medier og på messen Elmia Subcontractor i november. Alle forandringerne kommer dog ikke til at ske over en nat. Eftersom det er lettere at ændre udseendet digitalt, end det er i fysisk materiale, så vil eksempelvis trykt materiale og produkter i en periode fortsat have den tidligere logotype.

Se den grafiske profil i sin helhed, og download logoet  →

For yderligere information, kontakt venligst:

Ann-Charlotte Björkegren, Market Communication Manager
Tel: +46 499-271 12
E-mail: ann-charlotte.bjorkegren@bevi.com

Flere nyheder

BEVI vidensbank

BEVIs vidensbank indsamler information om vores ekspertiseområder, elektriske drev og elproduktion.

Udforske

Kontakt Danmark

BEVI A/S
Office/Administration:
Herstedvang 10 2.tv, DK-2620 Albertslund

Warehouse/pick up address:
Herstedvang 10. Lager6, DK-2620 Albertslund

Tel | +45 39 67 36 05
Mail | info@bevi.dk