Hjem / Elmotorer

Energieffektive elmotorer i topkvalitet

Velkommen til BEVI, din pålidelige leverandør af energieffektive elmotorer i topkvalitet. Vi kan hurtigt imødekomme dine ønsker med et omfattende udvalg og en stor lagerkapacitet. Oplev vores udvalg af optimerede indbygningsmotorer, vibrationsmotorer, bremsemotorer, tohastighedsmotorer, motorer med integreret frekvensomformer og servomotorer. Uanset branche og kravspecifikationer – vi har løsningen!

IE4 – den nye standard for energieffektivitet

Vi tilbyder holdbare og driftssikre motorer i effektivitetsklasserne IE1, IE2, IE3 og IE4. IE4 repræsenterer det nyeste inden for energieffektivitet med et klart fokus på en mere bæredygtig og ressourceeffektiv fremtid. Vores IE4-klassificerede elektriske motorer har den højeste effektivitet og tilbyder såvel overlegen ydeevne som reducerede energiomkostninger.

Skræddersyede elmotorer til dine unikke udfordringer

Vi designer og specialfremstiller elmotorer til unikke og krævende driftsbetingelser ud fra vores kunders ønsker og specifikationer. Med nøje udvalgte materialer og stor præcision i mængden af kobber i rotor og stator skaber vi elmotorer med en ekstrem høj energieffektivitet.

Bæredygtige løsninger til en grøn fremtid

Vores BEVI – Your green supplier-koncept har som mål at øge energieffektiviteten og skåne miljøet. Vælger du vores produkter, bidrager du til en bæredygtig planet og reducerer samtidig dine driftsomkostninger.

Bild föreställande elmotorer i läkemedelsindustrin - BEVI

CAD support

Discontinued products

Har du brug for et specielt produkt eller en tilpasset løsning?

BEVI vidensbank

BEVIs vidensbank indsamler information om vores ekspertiseområder, elektriske drev og elproduktion.

Udforske

Kontakt Danmark

BEVI A/S
Office/Administration:
Herstedvang 10 2.tv, DK-2620 Albertslund

Warehouse/pick up address:
Herstedvang 10. Lager6, DK-2620 Albertslund

Tel | +45 39 67 36 05
Mail | info@bevi.dk